Forstå din svimmelhed og lær hvad du kan gøre for at mindske generne

+15 vigtige ord du skal kende, når du lider af svimmelhed

Det kan være et stort problem, at beskrive sin svimmelhed

Hvordan det føles, kan være nærmest umuligt at forstå for en, der ikke har prøvet det selv. De sanser man kendt – og stolet på – hele livet pludseligt ikke er til at regne med, kan være en (nærmest) ubeskrivelig tilstand.

I e-bogen finder du en ordliste med symptomer og forklaringer, så det bliver lettere at sætte ord på din svimmelhed – og dermed kan du få rette hjælp fra sundhedspersonale og familien omkring dig.

For Andreas betød det, at den nærmeste familie endelig fandt ud af, hvordan han havde det:

”Jeg havde brugt timevis på at sætte ord på svimmelheden. Det var frustrerende, at jeg ikke kunne sætte ord på, hvordan jeg havde det.

Min kone læste faktisk bogen før mig, og det var en lettelse, da hun kom hen og sagde, at bogen forklarede mine symptomer 1:1. Det passede præcis på det, som jeg tidligere havde forsøgt at fortælle. Endelig kunne jeg forklare mine symptomer, så min nærmeste familie kunne forstå det.

Bogen gav mig også en forklaring på min svimmelhed, som gav mig en ro og tryghed i at vide, hvilken lejre mine symptomer hører til i, og at der er noget jeg konkret kan gøre ved det.”

I bogen lærer du også

Præcis hvorfor svimmelhed opstår

De fire typiske årsager til svimmelhed

Hvorfor du stadig er svimmel (selvom årsagen er væk)

Hvad du kan gøre for at mindske generne

Forstå din svimmelhed og lær hvad du kan gøre for at mindske generne

+15 vigtige ord du skal kende, når du lider af svimmelhed

Det kan være et stort problem, at beskrive sin svimmelhed

Hvordan det føles, kan være nærmest umuligt at forstå for en, der ikke har prøvet det selv. De sanser man kendt – og stolet på – hele livet pludseligt ikke er til at regne med, kan være en (nærmest) ubeskrivelig tilstand.

I e-bogen finder du en ordliste med symptomer og forklaringer, så det bliver lettere at sætte ord på din svimmelhed – og dermed kan du få rette hjælp fra sundhedspersonale og familien omkring dig.

For Andreas betød det, at den nærmeste familie endelig fandt ud af, hvordan han havde det:

”Jeg havde brugt timevis på at sætte ord på svimmelheden. Det var frustrerende, at jeg ikke kunne sætte ord på, hvordan jeg havde det.

Min kone læste faktisk bogen før mig, og det var en lettelse, da hun kom hen og sagde, at bogen forklarede mine symptomer 1:1. Det passede præcis på det, som jeg tidligere havde forsøgt at fortælle. Endelig kunne jeg forklare mine symptomer, så min nærmeste familie kunne forstå det.

Bogen gav mig også en forklaring på min svimmelhed, som gav mig en ro og tryghed i at vide, hvilken lejre mine symptomer hører til i, og at der er noget jeg konkret kan gøre ved det.”

I bogen lærer du også

Præcis hvorfor svimmelhed opstår

De fire typiske årsager til svimmelhed

Hvorfor du stadig er svimmel (selvom årsagen er væk)

Hvad du kan gøre for at mindske generne

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få bogen for 0 kr,-

Ved tilmelding samtykker du til at modtage mails om svimmelhed og tilbud fra klinikken.