Tilskud til Fysioterapi og smertebehandling

Tilskud til Fysioterapi og smertebehandling

Du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at modtage behandling på klinikken. Behandlingen er uden offentlig støtte, men du kan få hel eller delvis dækning af behandlingen, hvis du har en sundheds- eller ulykkesforsikring eller er medlem af sygesikring ”danmark”.

Har du en sundheds- eller ulykkesforsikring kan du modtage tilskud til hele behandlingen eller til en del af behandlingen. Du kan finde oplysninger om, hvordan forsikringsselskaber dækker behandlingen ved fysioterapeut her.

Er du medlem af sygeforsikring ”danmark” er du berettiget tilskud til dine behandlinger – uanset hvilken gruppe du tilhører. Sygeforsikring Danmark giver følgende tilskud:

Første konsultation: 133 kr.
Efterfølgende behandling: 88 kr.

Din investering i at finde ud af hvorfor du er svimmel
(og hvad du kan gøre ved det)

Din investering i at finde ud af hvorfor du er svimmel (og hvad du kan gøre ved det)

Medlem af Sygeforsikring “danmark”
Svimmelheds-screening 0 kr.
Svimmelheds-undersøgelse 1025 kr. 892 kr.
Akut behandling af øresten 1500 kr. 1367 kr.

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig?
Her er tre korte argumenter:

1.

Dokumenteret effekt

Videnskaben viser at genoptræning af svimmelhed har god effekt på graden af svimmelhed, balancen og hvor godt (og sikkert) du bevæger dig – uanset alder, hvor lang tid du har været svimmel, om din svimmelhed skyldes et problem i det indre øre, nakkesvimmelhed, sclerose eller blodprop i hjernen.

2.

Har du fået den rigtige genoptræning?

Det kommer selvfølgelig an på, hvad du konkret har fået af behandling tidligere. Min erfaring er dog (desværre), at mange personer med svimmelhed ikke får tilbudt den genoptræning, som forskningen indikerer. Nogle gange er genoptræningen blevet tilbudt, men uden at den er blevet tilpasset til den enkeltes problem, niveau og målsætning.

3.

Bedring inden for 6-8 uger

Videnskaben viser, at personer med svimmelhed kan opleve en bedring efter 6-8 ugers genoptræning.

Ring eller bestil din tid online