Om Henrik Falsvig

Om Henrik Falsvig

Jeg er fysioterapeut, og for mig er det meningsfyldt at hjælpe den enkelte til et bedre liv med færre smerter. Jeg synes mangfoldigheden i fysioterapien er spændende. Der er ikke to mennesker og behandlingsforløb, der er ens – det kræver altid en skræddersyet behandlingstilgang for at hjælpe den enkelte bedst muligt.

Jeg arbejder målrettet på at blive dygtigere gennem efteruddannelse og supervision. Gennem min efteruddannelse exam.MPT har jeg faglige kompetencer inden for undersøgelse, diagnostik og behandlinger af problemer i bevægeapparatet – dvs. muskler, sener, led og nerver, som sørger for at vi kan bevæge os uden smerter. Du kan læse mere om efteruddannelsen her.

Jeg har klinisk erfaring inden for nakke-, skulder-, albue-, lænd-, hofte- og knæsmerter, kroniske smerte samt hovedpine. Dertil har jeg været fysioterapeut for elitehåndbold- og basket, hvorfor jeg har specifik erfaring inden for idrætsrelaterede skader, og det at komme tilbage til sport efter skade.

Inden for formidling, kommunikation og undervisning har jeg været ekstern underviser på fysioterapeutuddannelsen i Aarhus, afholdt kurser for fysioterapeuter, informationsaftenener omkring hovedpine og smertehåndtering samt skrevet en artikel om hovedpine for hovedpineforeningen.

Jeg har åbnet en klinik i Rådhustorvets Sundhedsteams klinikfællesskab, hvor der er en rolig og afslappet atmosfære samt mulighed for tværfagligt samarbejde med andre faggrupper.

Mit mål er at tilbyde dig et behandlingsforløb i de bedste rammer, hvor du er i centrum og kan få hjælp til at behandle og håndtere din smerteproblematik.

Fysioterapeut Henrik Falsvig